Recensie Esmira:

Een recensie van Esmira:

"Na een stadswandeling en een heerlijke lunch bij Mazijk (waar we onze tekst voor het liedje hebben geschreven) in het mooie Wijk bij Duurstede, zijn we met 9 meiden op pad gegaan naar 'The Touch' bij gastvrouw Maybelline Broekhuijsen.

Daar aangekomen (in haar eigen huis dus zeer ontspannend), werden we meteen naar de kleine studio gebracht waar ook Thijmen Vonk de 'live' piano-player was. Even wat gedronken en daarna aan de 'slag' gegaan: Inzingen, Lachen, Luisteren, Oefenen met Jazzy-pianist Thijmen en de tips van Producer Maybelline gebruiken.

En zowaar.. onze opname werd een groot succes. Iedereen was enthousiast, zelfs de meiden die riepen niet te kunnen of willen zingen. Ondertussen werd er door Maybelline gefilmd en werden er foto's gemaakt. En na het zingen ook nog een groepsfoto voor het hoesje. Digitaal, dus altijd goed! Na zo'n 2 uurtjes lekker borrelen en nakletsen terwijl Maybelline het lied ging afmixen. Direct resultaat, hartstikke leuk!

Na een week hadden we onze eigen cd met een geweldige hoes en een tekst erop in huis. Een leuke herinnering en een superuitje! Het contact met Maybelline voor- , tijdens- en na de opname verliep prettig. 'The Touch' stuurt Vrolijke mailtjes, geeft snelle reacties en heeft Passie voor het vak! Het was een geslaagde middag voor een leuke prijs en zeker voor herhaling vatbaar.

Daarnaast is Wijk bij Duurstede een geweldige plek voor een uitje qua sfeer, winkeltjes, kasteel en de stadswal. Maybelline en Thijmen, bedankt en ga zo door!

Groetjes, de meidengroep"

Recensie Saskia-OPB:

"Ik hoor van iedereen bij OPB dat ze het erg leuk gevonden hebben om die middag schilderend met elkaar in een ontspannen sfeer door te brengen. De muziek en jullie verzorging eromheen hebben we ook erg gewaardeerd (lekker dat we nog even in het zonnetje in de tuin hebben gezeten, onder het genot van koffie met appeltaart).

De gemaakte schilderijen droegen ’s avonds zeker bij aan de feestelijke sfeer in onze nieuwe cursusruimte, waar wij nog een gezellige avond hebben doorgebracht".Saskia

Recensie Tanja:

"Een echte aanrader voor een vrijgezellenfeestje. Samen hebben we de tekst ingezongen onder begeleiding van Thijmen en Maybelline. We hebben een schitterende cd ontvangen met een foto en onze namen erop vermeld. Deze cd wordt op de bruiloft gegeven en natuurlijk nog een keer gedraaid. Zoals Jolanda, de aanstaande bruid zei: "Een leuke herinnering aan de onvergetelijke dag".

Maybelline en Thijmen hartstikke bedankt voor jullie inzet!"
Namens Jolanda, Helga, Marianne, Karin, Esther, José, Wanda, Sabine, Hanneke en Tanja

Recensie door Tanja van Rooden:

Het inzingen van onze eigen cd was erg leuk om te doen!
En wonder boven wonder kwamen zelfs onze stemmen nog
onwijs leuk over op de, door Maybelline opgenomen en
begeleide, opname!!!

Lekker (semi)actief bezig zijn met een groep is gewoon erg
leuk en als je de schaamte voor je eigen stemgeluid voorbij
bent voel je je bijna een echte popster tijdens cd-opname!!!

Knus, gezellig en vriendelijk...een cd opnemen in Wijk bij
Duurstede is een leuk middagje met elkaar!