Nieuw! Kom gezellig een liedje opnemen en maak een cd.

Maak een tekst en zing! Leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellendag. Maak samen een tekst op een melodie (dat wordt dikke voorspret!) en kom daarna gezellig uw liedje opnemen met collega´s in onze kleine sfeervolle Studio Tocando. Uw eigen stem horen....samen een tekst verzinnen en samen bijna ouderwets zingen rond de piano...Dat is nog eens teambuilding! Teambuilding gecombineerd met veel plezier en gezelligheid. Daar kijkt u nog lang met een lach op terug!

Live begeleiding

We maken diverse opnames, waarbij u professioneel wordt begeleid door een pianist. Je voelt je een echte artiest. U krijgt dus live muziek bij uw lied en geen midi-muziek!

Kies uit 3 arrangementen

We hebben drie arrangementen voor u samengesteld, stuk voor stuk gekenmerkt door plezier, sfeer en gastvrijheid. Tijdens het oefenen worden er foto's gemaakt, die mailen we u later. U krijgt de cd direct mee, want na de opname wordt de beste opname gemasterd, op cd gebrand en het label bedrukt met een foto van de groep, namen, datum, en de titel van het lied. Iedereen een eigen cd?  Dat kost 22,50 ex 19 % BTW en verzendkosten).
Maximaal 10 personen.

Arrangement 1: Dat wordt genieten...

U wordt eerst verwelkomd met appelgebak + slagroom en cappucino of thee en heeft dan nog gelegenheid de tekst nog eens te bekijken en/of bij te werken. Daarna gaan we de studio-ruimte in om stemoefeningen te doen. Vervolgens heeft u 1,5 uur de tijd om het lied met z'n allen te oefenen en op te nemen.

Na de opname krijgt u een versnapering en stokbrood met kruidenboter aangeboden en kunt u lekker napraten. Inclusief 1 cd.

Totale duur: 2,5 à 2 3/4 uur. Prijs voor maximaal 10 personen: 295,- ex. 19 % btw (particulieren: 351,05).

Arrangement 2: Eerst koffie met gebak!

U wordt eerst verwelkomd met appelgebak + slagroom en cappucino of thee. U gaat daarna de studio in, waar we een uur lang opnames maken. Vervolgens krijgt u een versnapering aangeboden en kunt u nagenieten. Inclusief 1 cd.

Totale duur: 2 uur. Prijs voor max. 10 personen: 235,- ex. 19 % btw (particulieren: 279,65).

Arrangement 3: Klein maar fijn

U wordt eerst verwelkomd met een frisdrank. U gaat daarna de studio in, waar we een uur lang opnames maken. Vervolgens krijgt u een frisdrank met nootjes aangeboden en kunt u nagenieten.

Totale duur: 1 3/4 uur. Inclusief 1 cd. Prijs voor max. 10 personen: 215,- ex. 19 % btw (particulieren: 255,85).

Een solo-opname...

Uiteraard kunt u ook ''solo'' een opname komen maken, een eigengemaakt lied komen zingen en uzelf begeleiden op de piano, gitaar, viool...(hoeft niet tegelijk!). Er zijn diverse instrumenten in de studio. Of u laten begeleiden door onze pianist. Of uw eigen pianocomposities komen opnemen.
Kortom: uw muziek op een eigen cd, uitgebracht in eigen beheer! Prijs per uur: 50,- incl. BTW (zonder pianist). Pianist: 59,50 per uur incl BTW. Mastering van 1 nummer + 1 gelabelde cd: 19,50 . Extra cd's: 3,-. Het is ook mogelijk speciaal voor u een ontwerp te maken voor een label en hoesje door onze grafisch ontwerper. Bel of mail als u meer wilt weten over een solo-opname.

  • Recensie: "Esmira

  • Ga voor meer bedrijfsuitjes naar: Zoekt u een bedrijfsuitje? Betaalbare bedrijfsuitjes bij The Touch!